Home
Beelden
Sprookjestuin
Themakoffers
Slideshow
Kostuums
Houtworkshops

 Themakoffers

Artkid heeft een aantal leuke themakoffers te huur, waarmee elk familie- of kinderfeest gegarandeerd een onvergetelijke ervaring wordt. Ook voor een themaweek op school zijn de koffers uitstekend geschikt.

Elke koffer zit boordevol verkleedkleren en spelmateriaal, en bevat bovendien een map met allerlei spel-ideeën.

De themakoffers zijn inzetbaar voor groepen van 10 tot 30 kinderen. De Pluk koffer is ook door meerdere klassen tegelijk te gebruiken.

Meer informatie over de beschikbare themakoffers staat hieronder, en de slideshow geeft een leuke impressie van het gebruik ervan.

 


 

Pluk koffer

Ben jij ook zo'n fan van Annie M.G. en Fiep Westendorp? Nou, anders ik wel!

In samenwerking met boekhandel Laan en de Tuin van Kapitein Rommel is Pluk's leskist ontstaan; een hele leuke en actieve aanvulling tijdens het lezen van het boek 'Pluk van de Petteflet'. 

Het verhaal gaat zo nog meer leven en kinderen kunnen als Pluk of Aagje het verhaal meebeleven en naspelen.

De leskist is geschikt voor groepen 1,2 en 3. 

 

Red jij Duizeltje uit de boom? Zoek beestjes met Zaza, of verkleed je samen met je klasgenootjes als Langhors, het langste paard te wereld! Help de eekhoorns met hun wintervoorraad. Bouw een nest voor de krullevaar en kijk hoe het ei uitkomt! Kortom: een ruime keuze uit vele leuke en spannende spelletjes. 

De spelletjes zijn verdeeld over 2 kisten: een met binnenspelletjes en een met buitenspelletjes. Ook het rode kraanwagentje kan gehuurd worden! Voor alle volwassen figuren uit het boek komen op verzoek verkleedkleren mee.

Tijdens de kinderboekenweek toveren we de Tuin van Kapitein Rommel in Castricum om tot een echte Torteltuin! Hierbij wordt niet alleen de leskist gebruikt, maar ook de Krullevaar en Pluk's kraanwagentje zijn van de partij. En zelfs de heen-en-weerwolf vaart over de vijver! Schoolklassen kunnen zich vooraf opgeven bij boekhandel Laan. Kosten: €1,50 per kind.

 


Zeeroverkist

De zeeroverkist is een echte houten schatkist, en is uitermate geschikt voor een kinderfeestje. 

Voor alle kinderen zijn er prachtige piratenkostuums, en voor een volwassen begeleider het kostuum van de piratenkapitein, inclusief ooglapje en papegaai op de schouder!

De spelopdrachten komen per flessenpost binnen: post die je zelf opvist met je hengel (maar kijk uit voor haaien!).

Hoogtepunt is een echt werkend kanon, waarmee blikjes omgeschoten kunnen worden. En natuurlijk ga je ook schatzoeken met een echte schatkaart.

Johoho en een vat met rum, maatjes!

Voor schoolklassen is de zeeroverkist uit te breiden met matrozen en zeemeerminnen.

 


Circuskoffer

Dresseer de circuspaarden en leer ze mooie kunstjes! Kun jij koorddansen op een echt koord? Muzikanten, vlaggen-zwaaiers, danseressen en vuurdansers maken een echte parade. Hooggeëerd publiek! Het circus begint!!!

Welk kind wil er nu niet bij het circus? Met de circuskoffer kunnen ze zich helemaal uitleven. Zo is er een goochelaar, met goede en snel aan te leren trucs (inclusief de grote verdwijntuc!). Tijgers, apen, leeuwen en clowns vertonen hun kunsten.

En natuurlijk de jongleurs: probeer de chinese borden in de lucht te houden, of jongleer met de ballen en hoepels. 

Probeer eerst alles lekker uit en werk spelenderwijs toe naar een echte voorstelling!

 


Sprookjes

De sprookjes uit de Sprookjestuin zijn ook per stuk te huur. Deze sprookjes kunnen veel toevoegen aan uw feest of themadag!

Een complete sprookjestuin, met tot wel 25 sprookjes, bouwen we alleen als evenement op, voor minimaal 1 week. 

Meer informatie over de verschillende sprookjes vindt u op de pagina Sprookjestuin.

Ontwerpstudio Artkid
info@artkid.nl